Activiteit

Online meet-up DeelCentrum, voor deelauto's op centrumeiland

dinsdag 7 december 2021 , 19:30 - 21:00 uur
Illustration

Voor bewoners van IJburg, die op Centrumeiland gaan wonen of er dicht tegenaan wonen: we willen jullie op de hoogte brengen van de huidige fase waar wij in zitten (stadium van oprichting van ons deelconcept coöperatie) en tevens concrete vragen beantwoorden in een online meetup.

Daarnaast zou het fijn zijn of jullie kunnen aangeven of jullie de commitment willen aangaan voor het deelconcept. Graag willen wij van jullie weten of je wil deelnemen aan de proefperiode in de tweede helft van 2022.

We vragen namelijk subsidies aan voor de oprichting en steken veel tijd in het project samen met ons mobiliteitsteam bestaande uit https://deelcentrum.nl en https://wijzijdeel.nl/. Dit kan in de online meetup of geef dit door via mobiliteit@deelcentrum.nl.


Wanneer: dinsdag 7 december van 19:30 - 21.00 uur


Waar: online via Zoom, link: https://us02web.zoom.us/j/89829952770?pwd=VWVhcGszQ251QkxBNndRcGxWRlFvZz09  / wachtwoord: ijburg


Voorbereiding:  of je kijkt lekker mee met je sloffen op tafel! Of maak nog even duidelijk wat je huidige kosten zijn op maandbasis (afschrijving huidige auto of lease kosten, benzine/diesel/auto oplaadkosten, verzekeringen, reparaties gemiddeld per jaar o.b.v. 3 jaren, motorrijtuigenbelasting en pech op de weg premies). Zie tip onder.

Tip: de ANWB heeft een schattingstool die inzichtelijk maakt wat je feitelijke kosten zijn zie de link https://www.anwb.nl/auto/autokosten hier.


We hebben er heel veel zin in!  

Hartelijke groet,

Vera Kloppenburg (buurtambassadeur DEELcentrum)
Valentijn Langendorff (DEELcentrum)
Team DEELcentrum
Walter Dresscher (DEEL - wijzijndeel.nl) - onze landelijke partner

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Documenten
Deel dit: