Activiteit

Mini Boost Relax Morning 10 of 17 december 2021

vrijdag 10 december 2021 , 9:15 - 12:00 uur
Illustration

Zo tussen Sinterklaas en Kerst heb ik twee heerlijke Mini Boosts kunnen plannen. En wel op vrijdag 10 of vrijdag 17 december. Ik geloof namelijk dat in deze tijd iedereen 'ont-spanning' nodig heeft om mee te kunnen bewegen met alles wat er in en om ons heen gebeurt. Om op die manier ons immuunsysteem sterker te maken. Niet door nog harder te werken maar juist door los te laten.

Deze ochtenden help ik je door middel van houdingen, ademwerk en meditatie te ontspannen. Zowel op fysiek, mentaal als emotioneel niveau.Deze Mini Boost helpt bij;

  • het verminderen van fysieke spanning,
  • het gevoel van stress te verminderen,
  • beter in- en doorslapen,
  • verbeteren van je concentratie, en
  • het in balans brengen van je hormonen.

Enorm trots ben ik op deze ochtenden wanneer ik ervaringen terug krijg als deze: 

'Ik heb verschillende yogalessen geprobeerd, zonder succes. Bij Margot was ik na de eerste les om! Zoveel aandacht voor de klant, correctheid in uitvoering en liefdevolle begeleiding. Na een paar lessen bemerkte ik al resultaat: minder rugpijn en flexibeler. Margot is een aanrader voor iedereen die echte aandacht en kennis verlangt'. Mira

'Zoals jij de yoga geeft is zo fijn. Ik kom helemaal bij mezelf en dat voel ik nu nog. Daardoor sta ik meer in mijn kracht. Win-win dus!' Nancy.

'Wat een heerlijke ochtend! Jouw stem, jouw rust, de oefeningen die je inspreekt en ook de locatie. Alles zorgt voor ontspanning. Dank je!' Anne.

Heb jij ook behoefte aan er even tussenuit en op- en ontladen? Meld je dan aan via onderstaande link.

Fijne week!

Margot

Locatie
Naar Zee Stadsoase
Kosten toelichting
Bijdrage: 49 euro
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
maximum aantal deelnemers
8
Deel dit: