Activiteit

IJBC Experience vmbo (online open dag)

woensdag 10 februari 2021 , 17:00 - 21:00 uur

Op woensdag 10 februari is de IJBC Experience vmbo (online open dag). Na het succes van afgelopen IJBC Experience staat ons team dan graag weer klaar voor groep 8 leerlingen en ouder(s)/verzorger(s). 

Coronaproof open dag
Het IJburg College ontvangt het liefst iedereen in de vernieuwde school, maar houdt rekening met de coronamaatregelen. Daarom organiseren we een online IJBC Experience. Door middel van een presentatie, een virtuele rondleiding en video’s informeren we over onze school en onderwijs. Daarnaast zijn er online vragensessies en kun je vragen stellen via een chat. Docenten, (oud)-leerlingen en ouders delen graag hun ervaringen en zijn beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden. Ook biedt onze website informatie en zijn er mogelijkheden voor contact per mail en telefoon. We denken dat dit een goed beeld geeft van de school. 

Lesjesmiddagen
Tijdens een lesjesmiddag kun je een paar échte IJBC-vakken volgen. De lesjesmiddagen op 16 en 17 februari zijn online in verband met de corona-maatregelen. Als de ontwikkelingen het toelaten zullen wij op een later moment ook lesjesmiddagen in de school aanbieden.

Aanmelden
Aanmelden voor de IJBC Experience en lesjesmiddag is noodzakelijk. Wegens vele aanmeldingen hebben we extra tijdsloten en data toegevoegd. Meld je aan via: https://ijburgcollege.nl/groep-8/open-dagen/

Bijlage document: folder IJBC Experience

Locatie
Montessori Lyceum Terra Nova
Thema
Onderwijs
Illustration
 
Documenten
Deel dit: