Activiteit

IJBC Experience vwo/havo (online open dag)

woensdag 27 januari 2021 , 17:00 - 21:00 uur

De open dagen zien er dit jaar anders uit. Het IJburg College organiseert IJBC Experiences en lesjesmiddagen.

Coronaproof open dagen 
De stap van de basisschool naar de middelbare school is groot. We begrijpen dat leerlingen zich willen oriënteren om een goede keuze te maken voor de school die bij hen past. Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor het IJburg College en daar informeren we graag over via een coronaproof programma.

Het IJburg College (IJBC) ontvangt het liefst iedereen in de vernieuwde school, maar houdt rekening met de coronamaatregelen. Door middel van een online presentatie, digitale vragenronde, een virtuele tour en video’s van verschillende vakken worden de leerling en ouders geïnformeerd. Ook de informatie op de website en de mogelijkheden voor contact per mail en telefoon dragen hieraan bij. We denken dat dit een goed beeld geeft van de school en we vullen dit aan met fysieke bijeenkomsten in februari en/of maart als de ontwikkelingen dit toelaten. 

De IJBC Experience vwo/havo op 27 januari en vmbo op 10 februari is online. De lesjesmiddagen zijn op dinsdag 16 februari (wegens vele aanmeldingen extra toegevoegd) en op woensdag 17 februari. Er zijn tijdsloten en aanmelden is noodzakelijk. Meer informatie en het aanmeldformulier is te vinden op de website www.ijburgcollege.nl

Locatie
Montessori Lyceum Terra Nova
Thema
Onderwijs
Illustration
 
Documenten
Deel dit: