Activiteit

IJburgDroomt-IJburgDoet #Special BuurtKracht+Zorg

donderdag 20 november 2014 , 20:00 - 22:00 uur

Theater Vrijburcht organiseert in de maand November de BuurtKracht Maand. In samenwerking met Vrijburcht organiseert IJburgDroomt-IJburgDoet op 20 november een Special rondom BuurtKracht + Zorg.

Wat leeft er in de wijk bij kwetsbare bewoners, bij zorgorganisaties van IJburg en op Steigereiland? Zijn er scheidslijnen voelbaar tussen ‘gewoon’ en ‘anders’ in de wijk? Hoe staat het met de kracht van de buurt als het om zorg gaat? Daarover gaat deze special waarbij bewoners, professionals en iedereen die geïnteresseerd is, met elkaar in gesprek gaan. Op de zeepkist staan voor prangende zaken en concrete ideeën kan natuurlijk ook weer.
Voorafgaand aan het programma bereiden de koks van de wijkonderneming De Stek een heerlijke kleine maaltijd. Wil je mee-eten? Meld je dan aan bij maaike.theatervrijburcht@gmail.com.

Noteer de datum (20 november) in je agenda en laat ons weten als je jouw idee voor IJburg op tafel wil leggen.

IJburgDroomt-IJburgDoet organiseert ieder kwartaal een Netwerk- en Doe Bijeenkomst. Dit keer strijken we neer in het gastvrije Theater Vrijburcht. Kom je ook? Kondig dan je komst aan in het evenement op Facebook (www.facebook.com/events/323752497804184). Maar gewoon binnenlopen kan ook.

Iedereen is van harte welkom. Ken je bewoners, ondernemers of professionals op IJburg die het ook leuk vinden om te komen, nodig hen dan gerust uit! Het is altijd leuk om nieuwe gezichten te zien.

Wees Welkom!

Locatie: Vrijburchttheater Amsterdam

Eten: 19.00 uur (svp aanmelden voor de maaltijd via email adres hierboven)

Inloop: 19.30 uur

Start programma: 20.00 uur

Locatie
Theater Vrijburcht
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
meer info over organisatie 
www.facebook.com/ijburgdroomt
Illustration
 
Deel dit: