Activiteit

Intimiteit op afstand

zondag 26 juli 2020 , 14:00 - 17:00 uur

Behoefte aan echt contact? Anderhalve meter afstand houden betekent niet dat je geen intimiteit kunt creëren. Benieuwd naar hoe je dat doet? Op zondagmiddag 26 juli ben je van harte welkom voor een vrolijke, hartverwarmende workshop vol contact en intimiteit. Gedragen door wijsheid uit alle windstreken, onze eigen creativiteit en intuïtie onderzoeken we nieuwe wegen om nader tot elkaar te komen. Liefde is om te delen tenslotte. 

Intimiteit gaat niet alleen over verbinding maken maar ook over nieuwsgierigheid, veiligheid, vrijheid en grenzen.
Intimiteit gaat ook over voor jezelf durven kiezen. Durf je dat te doen dan wordt de keuze om wel of niet verbinding te maken eerlijker en vrijer.

Eén van de prachtige oefeningen die we deze middag zullen doen leert je hoe je op een respectvolle manier verbinding kunt
maken met iemand op afstand, zelfs online zo je wil, zonder dat die ander daar iets voor hoeft te doen. Zeer geschikt om te doen met en voor mensen die ouder zijn, ziek of bedlegerig. Er kan meer dan je denkt. Intimiteit creëren kan echt ALTIJD!

Een vrolijke, hartverwarmende en ontspannende workshop vol magie en verwondering. Je kunt alleen komen of samen met een partner.

De workshop wordt gegeven door Kitty Steenvoort. Zij is oprichter en eigenaar van Naar Zee, yoga- en meditatieleraar en reisleider op het spirituele pad.

Locatie
Naar Zee
Kosten toelichting
€35,-
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Thema
Verbinding
Illustration
 
Deel dit: