Activiteit

Rust&Ruimte Yoga in Concert

zondag 1 maart 2020 , 14:30 - 17:00 uur

Deze middag is voor iedereen die kan ademen en behoefte heeft aan ontspanning. Laagdrempelige yoga, ademwerk en koesterende aanraking onder de helende klanken van de prachtige muziek van Gabriel Morfin. Schud even alles van je af en kom diep ontspannen, bijkomen en opladen.
Vind jij het moeilijk om te ontspannen? Ben je iemand die erg in je hoofd leeft? Denk je geen 'yogatype' te zijn? Dan zal deze middag een openbaring voor je zijn. Kitty's stem helpt je de drukke wentelingen van de dag los te laten en een veilige en rustgevende ruimte binnen te treden.
Of je nu veel of helemaal geen yoga ervaring hebt maakt voor deze middag niet uit.
Gabriel en Kitty nodigen je van harte uit om alle 'to do' lijstjes helemaal achter je te laten en jezelf toe te staan even te stoppen met hollen. Kom en adem eens even een paar keer diep in en uit. Je doet het zo goed. Je verdient het om even te stoppen alle balletjes in de lucht te houden.
Het allerfijnste is dat deze middag niet kan mislukken. Er is geen doel. Mocht je het fijn vinden om het yogagedeelte niet mee te doen en gewoon lekker onder een dekentje te kruipen en van de middag een lang lig concert te maken: he-le-maal prima.
Deze middag is voor jou en we zijn er om het jou naar je zin te maken.
Zondag 1 maart, 14.30-17.00
€35,- pp
Yoga en Aanraking: Kitty Steenvoort
Muziek: Gabriel Morfin
Locatie: Stadsoase Naar Zee

www.naarzeeyoga.nl

www.gabrielmorfin.com

 

Locatie
Naar Zee
Kosten toelichting
€35,-
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema
Ontspanning
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
24
Deel dit: