Activiteit

IJland art #1

zaterdag 23 november 2019 , 16:00 - 18:00 uur

Kunstzinnige IJburgers verenigt u! Want IJburgse artiesten exposeren hun werk in Lolaland. Verwacht uiteenlopende schilderijen en trotse (maar een beetje zenuwachtige) makers.

Wie hangen er aan de muur?

Agustina Arce schildert de mooiste werkelijkheid, aan de hand van zelfgemaakte foto’s. Inspiratie vindt ze in de kunstwereld of in onderwerpen die dicht bij haar staan zoals haar woonboot en haar familie. Ze schildert met acrylverf, meestal realistisch, soms zwierig impressionistisch, soms abstract. Maar altijd met een Spaanse flair!
Instagram: @Agustina_Arce_Gutierrez_Art

Els Hiddink maakt kleurrijke romantische schilderingen van flora en fauna waarbij je wegdroomt naar vervlogen tijden. Ze zijn geïnspireerd op de Chinoiserie stijl en doen sterk denken aan 18e eeuws behang. Ze schildert ook in opdracht, op papier en rechtstreeks op de muur. Samen met de klant wordt er een ontwerp gemaakt, waarbij kleurstelling, planten en vogels allemaal bespreekbaar zijn.
www.elshiddink.nl

Haroen Lemmers maakt kunst over de schoonheid van de duistere kant, het rauwe randje van de ziel. Met de titel "Pretty Dark", worden werken met acryl en houtskool op canvas tentoongesteld. Ruw, scherp en hard, met een kleine dosis chaos. Verlies, liefde en muziek in beeld.

Ook exposeren? Met een beetje passen en meten kan er nog wel een artiest bij. Of wil je een tweede editie van deze expo organiseren? Mail ons!

Locatie
Lolaland
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit:
1 reactie

Els Hiddink

vr 15 november 2019 13:01
En dit kun je verwachten: