Activiteit

IJburgDroomt-IJburgDoet - DROMEN, ONTMOETEN EN DOEN!

donderdag 18 september 2014 , 20:00 uur

De zomer lijkt een warmere jas te moeten gaan aantrekken. Vakantieplannen zijn verleden tijd. Tijd om uit het moment te stappen, inspiratie in te ademen en te gaan d o e n.

Donderdag 18 september is het weer zo ver, de 16e editie van IJburgDroomt-IJburgDoet. We hebben een paar vernieuwingen in het programma aangebracht, wees voorbereid op een avond vol bruisende ideeën en enthousiasme.

IJburgDroomt-IJburgDoet organiseert ieder kwartaal een netwerk- en doebijeenkomst. Dit keer strijken we neer in het recent geopende Cafe Ed aan de Krijn Taconiskade. Initiatiefnemers van de eerste Amsterdamse kroeg op IJburg, Eddy Keur en Clarel Camoin zijn daar onze gastheren.

Wees Welkom!

Voor deze avond nodigen we iedereen uit die een idee wil inbrengen of die het leuk vindt met anderen te brainstormen. Je hoeft hier niks speciaals voor te kunnen. Iedereen is waardevol, kan meedenken, heeft een netwerk - maakt niet uit op welk terrein. Juist een mix van mensen zorgt voor nieuwe input en frisse ideeën.

Voorlopige agenda:

19.30 uur Inloop met koffie/thee
20.00 uur Opening
20.15 uur Versnellingstafels
21.20 uur Korte aankondigingen
21.40 uur Afsluiting en borrel 

De details van de agenda staan nog niet vast, maar waarschijnlijke onderwerpen zijn: afval scheiden, schaaklokaal, natuur- en milieu-educatie, Centrumeiland, Wijkondernemers, Kompas op IJburg, en nog veel meer. Kortom, weer voor elk wat wils! Heb je zelf een initiatief om te bespreken, stel het ons gerust voor.

Locatie: Cafe Ed, Krijn Taconiskade 372.

Dit keer worden we verzorgd door Cafe Ed, consumpties op eigen rekening.

Kom je ook? Dan kan je je komst aankondigen op https://www.facebook.com/events/823494697690586. Maar gewoon binnenlopen kan ook.Meer details over de agenda worden ook op deze facebook-pagina bekend gemaakt.

Iedereen is van harte welkom. Ken je bewoners, ondernemers of professionals op IJburg die het ook leuk vinden om te komen, stuur deze uitnodiging dan gerust door! Het is altijd leuk om nieuwe gezichten te zien.

Heb je vragen, dan kun je ons mailen.Je kunt ons volgen op facebook: https://www.facebook.com/ijburgdroomt

Hopelijk tot op 18 september.

Het voorbereidingsteam: Jan Erik, Linda, Ellen, Paul, Jeroen, Karin, Mees en Michel

Locatie
Kooplokaal CSIJ
Illustration
 
Deel dit: