Activiteit

HSK – Hoogsensitieve Kinderen – Een workshop voor ouders

zaterdag 21 september 2019 , 9:45 - 16:30 uur

HSK – Hoogsensitieve kinderen – Een basiscursus voor ouders

Heb je een hooggevoelig kind? Of heb je het vermoeden en wil je graag meer over deze eigenschap weten? Dan is deze korte cursus iets voor jou. Tijdens deze intensieve dag kijken we naar wat het hoogsensitieve bij jouw kind nou eigenlijk inhoudt. Waar heeft jouw kind last van? Waar loop je als ouder en kind tegenaan? Maar ook wat zijn de positieve kanten van HSP. En hoe kun je als ouder je kind het beste ondersteunen en begeleiden om van HSP juist iets krachtigs te maken.

Tijdens deze cursusdag geven we informatie over HSP/HSK, bespreken we de eigenschappen, de uitdagingen, delen we met andere ouders, en geven we je praktische oefeningen, tips en handvatten mee. Zodat je thuis direct met je partner en gezin aan de slag kunt gaan. Een aantal weken na de cursus nemen we desgewenst contact met je op om de voortgang in je persoonlijke situatie te bespreken.

De cursus wordt gegeven door Wendy de Waard – Erhardt, HSP coach en (familie) opsteller, en Louisa Schnabel, kindercoach en HSP begeleider.

Louisa begeleidt kinderen, jongeren en volwassenen, geeft faalangsttrainingen en werkt daarnaast als logopediste. Wendy heeft jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van volwassenen, jongeren, stellen, en (de ouders van) HSP-kids.
Beide zijn wij hoogsensitief, de cursus hebben wij dan ook ontwikkeld vanuit studie, zelfkennis en ervaring.

Wil jij meer informatie, mail Louisa op louisa@snavelcoaching.nl of Wendy dan op info@amsterdamseleeuw.nl.

Wil jij direct inschrijven? Stuur dan een mailtje naar info@amsterdamseleeuw.nl.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten like dan onze facebookpagina’s: https://www.facebook.com/Amsterdamseleeuw/ https://www.facebook.com/SnavelCoachingIJburg/

Datum: Zaterdag 21 september 2019

Tijdstip:
09.45 inloop
10.00 aanvang
16.30 einde

Locatie
Medisch Kwartier IJburg
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
vroegboekkorting mogelijk
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
bijzonderheden
actief
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
20
Deel dit: