Activiteit

Inloop informatie bijeenkomst (nieuwe) afvalcontainers en nieuwe containers voor groente-, fruit-, en etensrestjes (GFE)

maandag 27 mei 2019 , 18:00 - 20:00 uur

Beste bewoners van Haveneiland en Rieteiland (IJburg Zuid/Centrum),  

Wist u dat er op maandag maandag 27 mei een inloopavond over (nieuwe) afvalcontainer locaties bij u in de buurt wordt georganiseerd?
Naast extra containers voor plastic verpakkingen/drankenkartons, glas, papier/karton en textiel, worden ook de locaties van de gloednieuwe Groente-, Fruit- en Etensresten containers (GFE) op IJburg bekend gemaakt.

Op Steigereiland staan al GFE containers. Deze bewoners zamelen hun GFE al apart in. En vanaf dit najaar en begin 2020 wordt het ook voor de rest van IJburg mogelijk om groente-, fruit-, en etensresten in een van de 99 nieuwe GFE containers te deponeren.
Door het GFE apart aan te bieden wordt dit niet meer met het restafval verbrand, maar worden er nieuwe bruikbare grondstoffen van gemaakt. Zoals bijvoorbeeld compost en biogas.

U bent van harte uitgenodigd om op maandag 27 mei langs te komen.
Aanmelden is niet nodig. U wordt geïnformeerd over de container locaties en kan daarover in gesprek met het project team van de Gemeente.
Aanmelden is niet nodig.

IJburg Haveneiland Zuid, Centrum
Datum:                 Maandag 27 mei
Locatie:                Haas en Popi, Pampuslaan 501
Tijd:                     18.00 – 20.00

NB: Op 20 mei worden tussen 18.00 en 20.00 de plannen mbt de (nieuwe) containerlocaties op IJburg west (excl. Steiger-eiland) gepresenteerd in de Flexbieb aan de Talbotstraat 46.

Locatie
Haas en Popi, Pampuslaan 501
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: