Activiteit

Girls Forward Power Event

donderdag 20 september 2018 , 16:30 - 20:30 uur

 

Uitnodiging Girls Forward Event

Hierbij bent u van harte uitgenodigd voor ons Girls Forward Power Event. Het event vindt plaats op donderdag 20 september 2018 vanaf 16.30 uur in Ludo Cultureel Centrum te IJburg (Pampuslaan 1 1087 HN Amsterdam)

Girls Forward is een preventieve meidenorganisatie in Amsterdam, gelegen op IJburg, die zich inzet voor meiden van 14 tot en met 20 jaar. Het doel van Girls Forward is om zelfredzaamheid van de meiden te vergroten, het sociale isolement te verkleinen en hun talenten verder te ontwikkelen. We proberen de leefwereld van de meiden te vergroten door het geven van workshops en trainingen waarbij maatschappelijk thema’s aan bod komen. Hiervoor werken wij veel samen met partnerorganisaties, zoals de Gemeente Amsterdam, Streetcornerwork en vrijwilligers. De thema’s die aan bod komen zijn:

  • Healthy Girls: bewustwording van een healthy lifestyle (sport & beweging)
  • Identity: bewustwording over eigen identiteit (online en offline) en de manier waarop je jezelf presenteert in je omgeving
  • Me, Myself & I: Tools aanreiken om voor jezelf op te komen, feedback geven / ontvangen, debatteren, grenzen aangeven, assertiviteit, jezelf presenteren (innerlijk en uiterlijk)
  • Performing: workshops op het gebied van talentontwikkeling; Jezelf presenteren, Event plannen, Culture & Fashion, Theater & Performance en Styling

Dit jaar hebben wij onze meidenorganisatie in een nieuw jasje gestoken, met onze nieuwe naam: 'Girls Forward'. De betekenis die wij hieraan geven is het vooruit helpen van jonge meiden bij het behalen van hun doelen in het leven. Wij zijn trots op wat wij samen met de Girls Forward meiden tot nu toe hebben bereikt en wij willen door middel van het Girls Forward Event de meiden inspireren en empoweren.

Tijdens dit event zijn er leuke optredens, een diverse Health & Beauty markt en een winactie voor alle bezoekers. Daarnaast delen wij ook onze Girls Forward Goodiebag uit. Dus zorg dat u erbij bent!

Geef u gratis op via info@girlsforward.com en dan zorgen wij er samen voor dat dit event een succes wordt. Because Girls Matter!

Kijk voor meer informatie over Girls Forward op onze website www.girlsforward.com. U bent vrij om deze uitnodiging door te sturen naar wie u wilt. Alvast bedankt hiervoor.

Zijn er nog vragen? Neemt gerust contact met ons op.

Graag tot 20 september!

 

Met vriendelijke groet, 

Soumaya Alioui & Zaitoon Shah

 

 

 

 

Locatie
Ludo Cultureel Centrum
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 10 jaar
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
80
Deel dit: