Activiteit

Vision Board Workshop

zaterdag 2 juni 2018 , 10:00 - 16:15 uur

Maak je dromen werkelijkheid!

Ga een dag aan de slag met je (onbewuste) verlangens en vang ze op een bord.

Over het evenement:
Je maakt een bord van jou voor jou. Dat kan zijn van hoe je wilt dat je woning eruit ziet tot aan je droombaan. Of van de sfeer die je wilt voelen tot de eigenschappen van de allerliefste partner. Van je meest succesvolste jaar ooit of van datgene wat jij nodig hebt om te zijn wie je werkelijk bent. Of van waar je wilt werken, waar en hoe je wilt leven en met wie. Of misschien een visie van alles wat je voor jezelf wenst. Hoe beter je het voor je ziet en neerzet, hoe gemakkelijker het is om dat te bereiken. 

Tijdens de workshop heb je genoeg rust en ruimte om je gedachten een plek te geven. Maar ook na te denken over waar het werkelijk om gaat. Juist om dat laagje dieper te gaan en te onderzoeken wat je werkelijk wilt. De ochtend besteden we daar veel tijd aan. Geef je verlangen vorm en de ruimte om vorm te krijgen. De middag besteden we aan het knippen en plakken.

Voor mij zijn Vision Boards een hele leuke en fijne manier van focus brengen. Ik heb in de afgelopen jaren al meerdere borden gemaakt en het resultaat is verbluffend! Er is méér uitgekomen dan ik had opgeplakt! Meer vakantie, meer landen, meer mooie bestemmingen, nieuwe kleding stijl, eigen bedrijf, meer vrije tijd, meer vrijheid, etc.

Met deze visie of visioenen op het bord heb je al je eerste stap gezet richting het laten uitkomen van jouw dromen! Ga ervoor! Ik gun het je dat al jouw dromen ook uitkomen! Wacht niet te lang met reserveren want het aantal plaatsen is beperkt.

De workshop details:

De dag begint om 10:00 uur koffie, thee en wat lekkers.

De workshop is inclusief de gehele dag onbeperkt koffie, thee, limonade, etc.

De workshop is inclusief een lunch met diverse luxe broodjes, sapjes, etc.

De dag eindigt om 16:00 uur.

De workshop is inclusief materiaal.

De workshop wordt de gehele dag begeleid door Marga Hogenhuis, gediplomeerd Counselor & Coach.

De kosten voor deze hele dag zijn 85,- per persoon.

Om je op te geven, meer info of contact: www.margahogenhuis.nl

 

Locatie
Bij Eef
Doelgroep
Alle volwassenen
bijzonderheden
Deelname is pas definitief na betaling en bericht van de organisator. Minimale deelname van 6 personen om de workshop door te laten gaan. Wachtlijst in volgorde van binnenkomst.
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
10
Deel dit: