Activiteit

Cursus Positief Opvoeden 0-12 en pubers (geen kosten aan verbonden)

donderdag 14 september 2017 , 19:00 - 21:00 uur

Cursus Positief Opvoeden 0-12 jaar

Het opvoeden van kinderen is leuk, maar soms ook lastig en ingewikkeld. Herken je dit? Kom dan naar De Ouder en Kindteams voor de cursus Positief Opvoeden 0-12 jaar. Of voor een pubertraining.

Voor wie?

De cursus Positief Opvoeden is er voor ouders die geïnteresseerd zijn in manieren om kinderen op een positievewijze te stimuleren. En voor ouders die het gedrag van hun kind of de manier van omgaan met elkaar thuis willen veranderen. Dat het weer gezellig wordt thuis!

Doel

• je krijgt inzicht in het gedrag van je kind

• je krijgt inzicht in jouw manier van opvoeden

• je leert hoe je gewenst gedrag bij je kind kunt stimuleren

• je leert hoe je om kunt gaan met ongewenst gedrag van je kind

Hoe doen we dat?

De cursus bestaat uit 6 groepsbijeenkomsten van 2 uur en 2 telefonische gesprekken. Er zitten maximaal 12 ouders in een groep.In de eerste 4 groepsbijeenkomsten krijg je meer inzicht in je eigen opvoedsituatie.Je krijgt tips en ideeën die passen bij de behoeften van jouw gezin. De dvd die bij de cursus hoort, geeft voorbeelden uit de praktijk en het werkboek geeft je middelen die je op weg helpen om positief op te voeden. Je wisselt ervaringen met andere ouders uit en je oefent met elkaar. Je maakt jouw eigen plan passend bij je eigen gezinssituatie. Als je jouw plan thuis gaat uitvoeren, zijn er 3 telefonische afspraken met de ouder- en kindadviseur om je te ondersteunen. Samen met de ouder- en kindadviseur zoek je naar oplossingen voor lastige situaties. Tenslotte is

Data en aanmelden:

https://oktamsterdam.nl/trainingen/

Contact met een Ouder en Kind Adviseur:

ijburgzeeburg@oktamsterdam.nl

U bent ook altijd welkom om bij ons binnen te lopen. Ouder en kindcentrum Pampuslaan 26, IJburg.

Locatie
Pampuslaan 26, IJburg
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: