Activiteit

Theater: Alice in Wonderland (matinee & soiree)

zondag 12 juni 2016 , 15:00 uur

 De jeugd van Spotlight-Theaterproducties heeft de afgelopen maanden hard gerepeteerd en ze staan te popelen om in de spotlights te springen. Dit seizoen sluit Spotlight-Theaterproducties af met een echte muziektheatervoorstelling en brengt zij een eigentijdse bewerking op het tijdloze verhaal over Alice en haar avonturen in Wonderland.

Verhaal
Op een prachtige zomerse dag in het park, ziet het jonge meisje Alice een wit konijn met een horloge langsrennen. Nieuwsgierig als ze is, volgt ze hem het konijnenhol in en komt terecht in een ruimte met een hele kleine deur. Daar past ze natuurlijk niet doorheen, daar is ze veel te groot voor! Door een drankje te drinken krimpt ze waardoor ze door de deur kan, om vervolgens in het magische Wonderland terecht te komen.
Het witte konijn laat haar kennis maken met allerlei magische figuren en Alice ontmoet onder andere de tweeling Tweedle Dee en Tweedle dum, die haar wat manieren leren. Ze speelt stoelendans op het thee partijtje van de Mat Hatter, volgt het advies op van de Cheshire kat en komt terecht bij de slechte Hartenkoningin met haar kaartenleger.
Is dat allemaal echt? Of gewoon een droom? En komt Alice dan toch weer veilig thuis?

Wil jij mee op avontuur met het Witte Konijn, de Twiedels, de Hoedenmaker, de Harten Koningin en nog vele andere rare wezens? Koop dan nu je kaartjes!

regie/choreografie: Nicoline Kooij

muzikale leiding: Marc van Creij

Tickets kosten 12,50 euro en dit is inclusief een consumptiebon in Cafe Vrijburcht. Deze kunt u bestellen via: www.spotlight-theaterproducties.nl of 30 minuten voor aanvang van de voorstelling bij de theater kassa, mits de voorstelling niet uitverkocht is. 

Alice in Wonderland is te zien op zaterdag 11 juni om 19 uur, zondag 12 juni om 15 uur en 19 uur

Deel dit: