Activiteit

5e editie Avond4daagse IJburg, zorg dat je erbij bent!

dinsdag 2 juni 2015 , 17:30 uur

Van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 juni 2015 wordt voor de 5e keer de Avond4daagse op IJburg gelopen. Dit jaar zal de Avond4daagse wederom starten vanaf het Joris Ivensplein, achter winkelcentrum IJburg. Winkelcentrum IJburg sponsort de Avond4daagse en maakt  samen met de organisatie van de Avond4daagse dit evenement mogelijk.

Vanaf 17.30 uur wandelen alle deelnemers vier avonden lang 5 of 10 kilometer. Voor alle deelnemers is onderweg een lekkere versnapering geregeld door de Albert Heijn. De wandeling wordt iedere avond muzikaal afgesloten op het plein. De laatste avond wordt uiteraard afgesloten met een spetterend feest, compleet met disco!

Meelopen of meehelpen

De Avond4daagse IJburg is er voor alle IJburgers, dus iedereen die van wandelen houdt kan zich aanmelden via www.avond4daagseijburg.nl. Leerlingen van de IJburgse basisscholen hebben een uitnodiging van hun school ontvangen en melden zich via de eigen school aan.

Om het evenement in goede banen te leiden en de veiligheid van alle deelnemers te waarborgen hebben we veel hulp van vrijwilligers nodig. Wilt u helpen met bijvoorbeeld het regelen van het verkeer? Kijk op onze site voor meer informatie.

Veiligheid en overlast

De organisatie van de Avond4daagse en winkelcentrum IJburg zorgen ervoor dat er zowel beroepsmatig gecertificeerde als vrijwillige verkeersregelaars staan waar nodig. Wij willen alle ouders en andere deelnemers aan dit evenement verzoeken zelf ook goed op te letten, op zichzelf maar ook op elkaar. Durf anderen erop aan te spreken als er gevaarlijk of ontoelaatbaar gedrag wordt vertoond.

Ook vragen we alle weggebruikers in IJburg begrip voor de hinder tijdens de Avond4daagse. We zullen zoveel mogelijk proberen aan te geven waar we drukte en knelpunten verwachten via onze website en social media. Pas uw snelheid of route aan, dan blijft het voor iedereen veilig! Namens alle wandelaars, hartelijk dank!

www.avond4daagseijburg.nl

Locatie
Joris Ivensplein
Thema
Sport / spel
Deel dit: