Bericht

Uitnodiging stagemarkt

Geplaatst op 7 oktober 2013, 17:04 uur

Amsterdam 7 oktober 2013

Beste stagebieder,

Afgelopen jaar (jaren) heeft u een stageplaats aangeboden aan een leerling, of leerlingen van het IJburg College. Onze stageperiode gaat komend thema weer van start! 

Al onze tweedejaars leerlingen gaan dit jaar een maatschappelijk stage lopen van 20 uur. De aftrap voor deze periode doen wij in onze lessen en in de vorm van een stagemarkt.

Op woensdag 13 november 2013 organiseren wij in samenwerking met de VCA op het IJburg College van 11.30 uur tot 15.00 uur een stagemarkt voor alle tweedejaars leerlingen.

 

Deze middag kunnen leerlingen zich direct inschrijven voor een stageplaats en kunt u kennis met hen maken. Wij willen u van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. Voorafgaande aan de markt krijgt u onder het genot van een kopje koffie of thee een korte workshop over het verloop van de middag. Tijdens de markt krijgt u een broodje en wat drinken aangeboden.

 

U kunt zich voor 28 oktober aanmelden bij:   

maatschappelijkestage@ijburgcollege.nl

 Kunt u op 13 november niet aanwezig zijn op de markt, maar wilt u wel graag leerlingen van ons ontvangen? Laat het ons dan weten via bovenstaand e-mailadres. Wilt u hierbij vermelden om hoeveel plekken het gaat en in welke periode leerlingen kunnen komen (als dat al bekend is)? Wij bieden uw plek(ken) dan namens u aan tijdens de stagemarkt. Leerlingen nemen daarna zelf contact met u op. Als u hiervoor kiest, wilt u dan ook duidelijk een contactpersoon en e-mailadres en/of telefoonnummer vermelden in uw mail.

 

Zou u het via bovenstaand email adres ook kunnen laten weten als u helemaal geen plekken heeft dit jaar?

 

 

Hartelijk dank en wij hopen tot 13 november!

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Rianne Lems

 

Marieke Coumans

Marleen Tatalas

Liselot Ulijn

 

Experts Community Service IJburg

IJburgcollege Amsterdam

Deel dit: