Bericht

Milo nu 1 maand verdwenen

Geplaatst op 28 januari 2023, 15:35 uur
Illustration

Vandaag is het een maand en een dag geleden dat Milo van Steigereiland verdween. Hij is nog steeds niet gevonden. We missen hem ontzettend en hebben een beloning van 250,- uitgeloofd voor de gelukkige tip.

Inmiddels zijn we ervan overtuigd dat hij is meegenomen door een toerist van de nabij gelegen Camping Zeeburg. Daar is hij door meerdere mensen voor het laatst gezien. We hebben een profiel van de 'dader' - aanwezig tussen kerst en oud & nieuw, met auto of camper onderweg, binnen een radius van ±500km - waaraan ongeveer 20 mensen voldoen.

Camping Zeeburg vertikt het tot dusver om deze kleine groep te contacteren en te vragen of ze Milo wellicht 'gezien' hebben, bang als ze zijn voor negatieve publiciteit. Terwijl het met hun bescheiden medewerking - 20, 30 mailtjes - toch nog een succesverhaal zou kunnen worden. Onvoorstelbaar!

Milo heeft maar één oog en heeft ook na de operatie nog regelmatig medische zorg nodig. We zoeken nog steeds, in de hoop dat zijn chip ergens in Europa wordt gescand. Dank voor jullie hulp, dank voor het meedenken. Blijf alsjeblieft rondkijken. We geven het niet op!

https://www.amivedi.nl:443/detail/?meldingid=1940058

https://www.tasso.net/Tierregister/Suchmeldungen?snr=S2748240

https://www.binnenbeest.be/vermist-gevonden/0/28408

https://www.chat-perdu.org/fr-fr/732488

Deel dit: