Bericht

Wereldhuiskamer@SET blijft open! Ook na 17:00

Geplaatst op 3 december 2021, 00:00 uur
Illustration

Voor de Wereldhuiskamer geldt geen verplichte sluitingstijd na 17:00 en ook is er geen verplichting voor ons om QR codes te checken (zie rijksoverheid.nl). Wel dragen we mondkapjes als we rondlopen, houden we afstand en vragen we iedereen hun handen te desinfecteren bij binnenkomst. 

Deze uitzondering op de avond lockdown betekent dat de meeste activiteiten gewoon door kunnen gaan. Enkele activiteiten waaronder Taaltheater en de Corona concerten pauzeren we tijdelijk. Vanaf januari hopen we alles weer te mogen faciliteren. Als je graag nu al mee wil doen aan de actviteiten in december: muzieklessen gitaar, piano, zang, buikdans les, poezie en schrijfclub, buurtdiner (ook take away) gaan door. Ook onze Warme Winterweek vanaf 15 december waarin er bijna elke middag/avond iets leuks te doen is en je nieuwe buren kan ontmoeten. Het Repair Cafe werkt in december alleen op afspraak (https://www.facebook.com/repaircafeijburg/).

Alle activiteiten die we noemen zijn gratis of tegen kleine prijsjes of donatie. Wel is het in verband met Corona en de beperkte hoeveelheid plekken heel belangrijk om je tevoren aan te melden. 

Dus als je wil mee doen, graag mee wil organiseren of een andere vraag hebt neem dan contact op via info@set-ijburg.nl

 

Deel dit: