Bericht

Oostelijke ontsluiting IJburg en infrastructuur

Geplaatst op 16 april 2013, 09:21 uur

Wij wonen en werken met veel plezier op IJburg, maar wij maken ons zorgen over de plannen van de gemeente Amsterdam om het voltooien van de infrastructuur op IJburg op de lange baan te schuiven met het risico van afstel. Dit tast onze leefomgeving aan en dit kan grote gevolgen hebben voor de toekomst en veiligheid van IJburg. We begrijpen dat de economie niet zo florissant is, maar we vinden het te gemakkelijk als de gemeente zegt dat er geen geld meer is. 

Wij hebben met een aantal VVE's, met IJmere, de Alliantie en Blauwhoed een brief geschreven aan de gemeente om onze zorgen te uiten. 

Deel dit:
2 reacties

René Visser

vr 19 april 2013 15:42
Goed verwoord! Op het eerste gezicht lijkt het logisch om de gracht te graven incl. bijhorende infrastructuur op lange termijn verplaatsen. Maar dat is ongunstig voor IJburg en vooral voor het oostelijke gedeelte. Laten we ervoor zorgen dat fase 1 van IJburg zo goed mogelijk afgerond wordt de komende... lees meer

John Mulder

zo 28 april 2013 20:10
Ik zeg, laten we het in een keer goed doen en dat goed doen ook niet uitstellen. Dat geld moet toch ergens gevonden kunnen worden? Ik sluit me helemaal aan bij degenen die zich zorgen maken over het afmaken van IJburg.