Bericht

Middelbare school toch wel even wennen?

Geplaatst op 17 september 2015, 21:09 uur

Het schooljaar is alweer even bezig en voor sommige brugklassers is dit best overweldigend: veel huiswerk, zelf een planning moeten maken en nieuwe stof leren. De Bijlesclub kan je hierin ondersteunen.

De Bijlesclub is een succesvolle praktijk gespecialiseerd in ondersteuning aan leerlingen uit het basisonderwijs en middelbaar onderwijs. Wij bieden onze leerlingen intensieve begeleiding en leren de kinderen het beste uit zichzelf te halen. 
Voor middelbare scholieren hebben wij twee soorten begeleiding:

- privé bijles; Voor aanvang van de bijles wordt besproken welke onderdelen/vakken aandacht verdienen, dit gebeurt in een intakegesprek met ouder en kind. In de lessen wordt één op één aandacht besteed aan het herhalen van de stof die niet goed aangeleerd en/of geautomatiseerd is en wordt extra geoefend met het toepassen ervan.

- huiswerkbegeleiding; Deze begeleiding is in groepsverband met maximaal 3 leerlingen per leerkracht. Tijdens elke bijeenkomst wordt de leerling op weg geholpen met het maken van een realistische planning en het opstarten van het maak- en/of leerwerk. Uiteraard kan er inhoudelijke hulp gevraagd worden aan de bijlesdocent maar het uitgangspunt is dat de leerlingen zelfstandig kunnen werken.

Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met: Esther Ravestein 

  

Illustration
 
Deel dit: