Bericht

7 verdiepingsavonden voor vrouwen

Geplaatst op 18 december 2012, 22:21 uur

Gezonde balans
We leven in een hectische maatschappij die heel erg gericht is op het hoofd. We beredeneren en bedenken alles. Daardoor is het evenwicht tussen denken en voelen vaak uit balans, met als gevolg spanningsklachten, stress, oververmoeidheid en burnout. Danskracht helpt jou om deze klachten te lijf te gaan, door jouw lichaam èn geest in beweging te brengen voor een gezonde balans.

Aandacht voor hart, hoofd en lijf
Op de avonden wordt aandacht besteed aan je hart, hoofd en lijf. We gaat aan de slag met de kracht van aandacht door echt in het hier en nu te zijn en te voelen wat er werkelijk in je leeft. Je hebt tijd en aandacht voor jezelf, met inspanning en ontspanning om jouw batterij volledig op te laden. In een groep van 10 vrouwen en vertrouwde sfeer worden ervaringen en gevoelens met elkaar gedeeld.

Wat brengt het jou?
De avonden leveren je ontspanning en meer energie op. Je creëert ruimte voor jezelf, krijgt rust in je hoofd, waardoor je beter slaapt, veerkrachtiger en productiever wordt. Bovendien leer je beperkende overtuigingen los te laten, waardoor je als uniek individu kunt groeien.

Interesse?

Lees hier meer informatie. Data en aanmelden.

Illustration
 
Deel dit: