Bericht

Crowdfunding 'Afval-etende Zuiderzee-Vis' goed op gang, maar we hebben nog donaties nodig !

Geplaatst op 28 juni 2019, 15:31 uur

Misschien heb je al van de 'afval-etende vis' vernomen, of toch nog niet?

Om IJburg schoon te houden en zwerfafval tegen te gaan is het plan om een grote, mooie, betekenisvolle vis te maken die op het eiland regematig in beweging zal komen. We zitten op 67% van het totale bedrag dat we nodig hebben om de vis te maken en op IJburg in te kunnen zetten. We zijn al een beetje begonnen met de bouw overigens... Op de fotos is het geraamte in wording te zien. 

Geweldig om te de positiviteit van mensen en zeker ook van de bedrijvigheid op IJburg te mogen ervaren. Van grote bijdragen tot kleinere biljetten. Er zijn al meerdere vragen binnen gekomen om voor partijen in binnen- en buitenland ook een vis te gaan bouwen. Dat zegt veel!

Maar we houden de komende 3 weken de aandacht scherp om het eindbedrag binnen te halen. Kijk dus even op voorjebuurt.nl/afvaletendevis om te zien hoe je kan steunen. Als je mee wil doen aan een leuke loterij bij de aftrap van de vis, dan is een bijdrage van 25,- gevraagd. Maar als je je fanschap wil uitdrukken dan zijn we al heel blij met een donatie van 5,-

Dank voor je support en houd je niet in om vrienden, buren en familie op de hoogte te brengen van de Zuiderzee-Vis van IJburg.

Deel dit: