Bericht

Groet!

Geplaatst op 4 mei 2019, 18:43 uur

Van 2010 tot eind 2018 was ik gebiedsmakelaar voor IJburg en Zeeburgereiland. Samen met  IJburgers en Zeeburgereilanders, collega’s en anderen legden we nieuwe stukken infrastructuur voor samenwerking aan. Met als resultaat talloze nieuwe grote en kleine netwerken, gezamenlijke projecten en bewonersinitiatieven, niet zelden met grote maatschappelijke impact. Initiatieven die als fysieke of sociale landmarks het gebied tot in de verre toekomst zullen markeren. 

 
Ik heb in de afgelopen maanden een kijkje bij de buren genomen in het Oostelijk Havengebied en ben intussen nieuwsgierig geworden naar nieuwe vraagstukken in en van onze stad. Dus ik heb vanaf 1 mei officieel afscheid genomen als gebiedsmakelaar voor IJburg en Zeeburgereiland maar blijf met plezier werken aan onze mooie stad. Er zijn intussen nieuwe gebiedsmakelaars die met kennis en kunde ondersteuning bieden bij nieuwe initiatieven of de samenwerking opzoeken bij stedelijke opgaven. 

 
Ik wil iedereen die ik in de afgelopen jaren ben tegengekomen bedanken; voor de ideeën en de inspiratie, de enorme betrokkenheid bij de buurt en elkaar, voor alle gesprekken die ik met zoveel plezier heb gevoerd, de projecten waaraan ik mocht deelnemen, voor de tegenstem, het weerwoord en het scherp houden van mijn rol van dienaar van de publieke zaak. Veel dank, een zwaai, het allerbeste en wie weet tot ziens!


Ellen

Illustration
 
Deel dit:
2 reacties

Kees Lakerveld

di 7 mei 2019 09:23
Badankt, en succes in je nieuwe werkkring!

Jeske Rutgers

vr 10 mei 2019 19:04
Succes Ellen!! Dank voor al je steun. We blijven elkaar ontmoeten.