Bericht

Vacature: Winkelstraat Manager BIZ Haven IJburg

Geplaatst op 7 april 2019, 13:49 uur

Wij werken als havenondernemers iedere dag weer allemaal aan het succes van onze eigen onderneming (hierna te noemen, winkel). Maar soms is het goed om verder te kijken dan alleen onze eigen winkel of zelfs als eigen winkelstraat. Om verder te komen als gezamenlijke trekpleister denken wij dat het nuttig zal zijn om de hulp in te schakelen van een winkelstraatmanager.

Wij zijn daarom op zoek naar een enthousiaste winkelstraatmanager met visie die contacten onderhoudt met onze ondernemers, eigenaren van winkelpanden, gebiedsmakelaars, de overheid en andere betrokkenen in het winkelgebied. Een belangrijke taak hierbij is de ondersteuning van onze bedrijveninvesteringszone (BIZ) aan de haven van IJburg.

De winkelstraatmanager communiceert relevante informatie over maatschappelijke en economische trends en ontwikkelingen naar onze ondernemers. Verder geeft de winkelstraatmanager advies, zodat de ondernemers hun eigen doelen kunnen behalen. Door ondernemers aan de hand te nemen wordt gewerkt aan de professionalisering van de BIZ, het werven van leden en het doorlopen van juridische procedures. Kom je graag koffie met ons drinken, stuur dan je motivatie en CV naar bizhavenijburg@gmail.com.

Hartelijke groeten,
Bestuur BIZ Haven

Jan Willem Dijkhuis (Stedenfonds)
Svetlana Lalic (UniKidz)
Roel Geijsen (NAP)
Johan Bot (Zeemantrust)

Illustration
 
Deel dit: