Bericht

Muzikanten gezocht om mee te spelen op een album

Geplaatst op 13 november 2012, 13:36 uur

Op vrijdag 23 november start er een bijzonder project: het maken van een album in 3 dagen. Wij, de IJburgers Tim Klein Haneveld, Jeroen van Kemenade en Jabik de Vries, duiken met de Utrechters Leli Vero en Mark Versteegen een voor de gelegenheid ingerichte geluidsstudio in om opnames te maken voor een album.

We beginnen hieraan met een open houding, om de ideeên die in de studio ontstaan de kans te geven.
Het kan zijn dat we opeens muzikanten nodig hebben die instrumenten bespelen die wij niet beheersen. We willen daarom een pool aanleggen met mensen die hun instrument goed bespelen en die we zouden kunnen bellen tijdens de opnamedagen. 
We denken nu aan strijkinstrumenten, koper- en rietinstrumenten, harp, bijzondere bel-instrumenten (bijv. gamelan), maar staan ook open voor andere aanbiedingen. Toetsen, gitaren, bassen, slagwerk beheersen we zelf.
De opnames vinden plaats op IJburg. 

Zou je mee willen doen, wanneer nodig? Mail dan! Vermeld wanneer je beschikbaar bent gedurende 24 en 25 november, welk instrument je bespeelt en het telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken.

mailadres: jabik@xs4all.nl 

Deel dit:
1 reactie

Axel Schappert

Hoi!
Ik speel trombone en tuba. Ik heb een grote trom en een paar neusfluiten. Ik kan niet de 24 e. 0614785901 of 020 4043009
Groet. Axel