Bericht

Crowdfunding: bouw mee aan de nieuwe dierverblijven!

Geplaatst op 7 juni 2018, 15:14 uur

De Boerderij op IJburg is verhuisd naar een nieuwe plek, maar de nieuwe Boerderij is nog lang niet af! Een van de dingen die we moeten doen is het dierenverblijf permanent inrichten. Nu hebben we het tijdelijk opgelost, maar onze dieren verdienen een mooi permanent verblijf waarin ze goed bekeken kunnen worden door de kinderen. Help je mee?

https://voorjebuurt.nl/nl/projects/BoerderijIJburg2018

Waarom doneren?

De bouw van de nieuwe Boerderij gaat goed, maar we zijn er nog niet. Voor de dieren willen we de komende tijd de volgende dingen in orde maken:

- stevig hekwerk plaatsen en een deur maken in het geiten- en schapenverblijf zodat ze zelf in en uit de stal kunnen lopen.

- Hekwerk bij de varkens en konijnen vervangen zodat ze beter zichtbaar zijn en ook de varkens zelf de weide op kunnen lopen.

- Cavia hok vervangen en een nieuwe ren maken voor op de dierenweide.

- De nieuwe kippenren afmaken zodat de kippen een veilig onderkomen hebben voor de nacht en een grote ren voor als ze moeten worden opgehokt in de winter.

 

We gaan zoveel mogelijk zelf doen, maar we hebben materialen nodig. Duurzame materialen, zodat het er nog jaren staat.

Waarom helpen?

We gaan zoveel mogelijk zelf doen met vrijwilligers om kosten te besparen. En niet alleen de dierverblijven moeten worden klaar gemaakt voor gebruik: ook het nieuwe hoofdgebouw moet worden ingericht zodat de kinderen er snel gebruik van kunnen maken! We gaan klussen op:

16 juni van 10.00 tot 15.00 uur

23 juni van 10.00 tot 15.00 uur

Voor iedereen is er een klusje en kinderen kunnen mee komen! Als je komt horen we het graag want dan maken wij een lekkere lunch voor je!

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar pony@boerderijopijburg.nl

 

Illustration
 
Deel dit: