Bericht

"Kleine ondernemers en buurtinitiatieven zijn de smaakmakers"

Geplaatst op 20 april 2018, 09:45 uur

De bijzondere cadeauwinkel CSIJ uit het winkelcentrum heeft weer een tijdelijke plek gevonden, en wat voor plek: aan de haven. Het voormalige Café Ed is omgetoverd tot pop-upwinkel. De deelnemers hebben de naam veranderd in KoopLokaal CSIJ, om het lokale ondernemen nog sterker te benadrukken. Initiatiefnemer van de doorstart Jolanda Rovers: "We kregen deze kans en we hebben hem gepakt, ook al is het maar van korte duur."

Want van korte duur is het, want de winkel moet zeer snel alweer weer plaatsmaken voor een nieuwe huurder. Maar voor zolang het duurt, zijn ze er blij mee.

Eerste openingsdag

De eerste openingsdag is zondag 22 april van 12.00 tot 19.00 uur. Kooplokaal CSIJ zal dan zoals gebruikelijk cadeaus, interieurspullen en kunst verkopen. Jolanda: "Onze lokale ondernemers zijn de motor en we gaan voor een paar verrassingen zorgen. Hiermee laten we weer zien dat we sámen IJburg aantrekkelijk maken. Bij de grote ketens komt iedereen, maar de kleine ondernemers en de buurtinitiatieven zijn de smaakmakers. Zij geven IJburg kleur."

Illustration
 
Deel dit: