Bericht

help Kano op IJburg een nieuw clubhuis bouwen

Geplaatst op 18 april 2018, 22:54 uur

Help Kano op IJburg haar clubhuis te bouwen!
Kano op IJburg bestaat al tien jaar. We bieden de mogelijkheid tot varen in de beschutte omgeving van IJburg én op het grote water van het IJmeer. Vanaf IJburg zijn er eindeloos veel tochtjes en tochten mogelijk, van een rondje IJburg tot een tocht naar Pampus, Muiden of Marken en alles ertussenin. Kanovaren is een laagdrempelige sport en steeds meer IJburgers stappen dan ook in de kano om de wereld vanaf het water te beleven. Tijd voor een echt clubhuis en een nieuwe steiger.

Kano op IJburg begon ooit met een paar kano’s bij Camping Zeeburg. Inmiddels hebben we een prachtige locatie op Rieteiland Oost, met een eigen aanlegsteiger en containers voor opslag van kano’s en ander materieel. We organiseren tochten, clubvaren, familievaren, instructielessen voor de jeugd en clinics. We zijn een echte vereniging en komen ook graag bijeen om elkaar op de hoogte te houden van leuke tochten, nieuwe ontwikkelingen en gewoon om elkaar te spreken tijdens een borrel of barbecue.

Om meer leden en kano’s te kunnen bergen en om een écht verenigingsleven te kunnen faciliteren, bouwen we nu een clubhuis. Waar de kanovaarders een kopje koffie kunnen drinken, naar het toilet kunnen en elkaar kunnen ontmoeten. Ook bouwen we een nieuwe aanlegsteiger, omdat de huidige te klein is voor het aantal leden.

Daarom zijn we een crowdfunding actie gestart. Zie :

https://whydonate.nl/fundraising/clubhuis-kano-op-ijburg/nl


Of doneer via bankrekeningnummer NL 63 INGB 000 623 3076 t.n.v. Kano op IJburg onder vermelding van “Clubhuis”.

Illustration
 
Deel dit: