Bericht

Vanaf 13 april heien van vier grote buispalen voor de Wim Noordhoekbrug

Geplaatst op 12 april 2018, 08:54 uur

Afgelopen week zijn alle materialen aangekomen voor het heien van de vier grote buispalen die straks mede de ondersteuning vormen van de brug bij de Wim Noordhoekkade die nu gebouwd wordt.

Zoals al eerder aangekondigd worden deze palen voor het grootste gedeelte via een geluidsarme methode de bodem ingebracht, maar deze grote buispalen komen met deze methode niet diep genoeg. Dat betekent dat de laatste meters via de meer conventionele methode moeten worden geheid.

De werkzaamheden starten op vrijdag 13 april en duren tot en met uiterlijk 20 april. De aannemer mag vanaf 8.00 uur starten met deze werkzaamheden i.p.v om 7.00 uur. Aankomende week zijn er daardoor periodes met meer geluids- en trillingsoverlast dan tot nu toe. De aannemer heeft een vergunning hiervoor gekregen. De medewerkers van de gemeente en de aannemer Boskalis realiseren zich goed dat dit voor u vervelend kan zijn; we proberen de overlast zo beperkt mogelijk te houden.

Er is een wekelijks spreekuur waar u van harte welkom bent voor meer informatie.  Het spreekuur wordt gehouden op de bouwplaats (ingang aan de rechterkant van de Peter Martenstraat bij de keten en de parkeerplaats)
U kunt binnenlopen voor koffie en informatie.|
Spreekuur :  elke dinsdag tussen 11.00 en 12.00 uur in de bouwkeet.

U kunt ook bellen of e-mailen met de Omgevingsmanager van de gemeente op 06 - 8351 5465 / c.bosboom@amsterdam.nl

 

 

Illustration
de heistelling voor de brug bij de Wim Noordhoekkade. Foto: Boskalis
Deel dit: