Bericht

Omgevingsvergunning Kavel 13A

Geplaatst op 23 november 2017, 11:46 uur

Op 14 november 2017 is de omgevingsvergunning (voorheen: bouwvergunning) verleend voor de tijdelijke woningbouw op de Daguerrestraat, Kavel 13A. Het is een vergunning voor de bouw van 142 woningen voor 180 studenten, statushouders en andere starters op de woningmarkt voor een periode van maximaal 10 jaar.

De omgevingsvergunning ligt vanaf 16 november voor een termijn van zes weken ter visie op de website van de omgevingsdienst www.odnzkg.nl. Om de vergunning in te zien neemt u de volgende stappen:

·         Bekendmakingen

·         Overzicht bekendmakingen Amsterdam

·         Wabo reguliere procedure vergunning verleend

·         Gepubliceerd 16-11-2017

·         Erich Salomonstraat 135A t/m 151S Amsterdam)

 

Bezwaarschrift

Bent u het niet eens bent met de verlening van de omgevingsvergunning en bent u  belanghebbende? Dan kunt u binnen bovengenoemde periode een bezwaarschrift indienen bij het College van Burgemeester en Wethouders van Amsterdam, p/a de Bestuursdienst, Sector Bedrijfsvoering, afdeling Juridische Zaken, Postbus 202, 1000 AE Amsterdam.

Start bouw

De bouw van het complex is enkele weken vertraagd vanwege een gebrek aan heipalen. Het terrein wordt in december bouwrijp gemaakt. De daadwerkelijke bouw begint op zijn vroegst in januari. Direct omwonenden worden per brief geïnformeerd over de precieze datum van aanvang van de bouwwerkzaamheden.

Voor meer informatie kan ik kijken op onderstaande link.

Deel dit: