Bericht

Digitaal collecte voor intocht van Sinterklaas op IJburg

Geplaatst op 17 november 2017, 13:47 uur

Alle voorbereidingen voor de feestelijke intocht van Sinterklaas op IJburg op zaterdag 25 november zijn in volle gang! Voor de kinderen uit IJburg en omgeving een fantastische kans om Sinterklaas van dichtbij mee te maken.

En ook De Burgerjuffrouw van IJburg maakt zich op voor de ontvangst. Al is ze wel heel zenuwachtig omdat ze een dansje moet doen… Ze heeft alle kinderen opgeroepen haar te helpen en door middel van de filmpjes op de facebookpagina van Stichting Sinterklaas op IJburg de dans te leren. Dan kunnen we Sinterklaas verrassen als hij op het podium staat!


Omdat we de leveranciers helaas niet met pepernoten mogen betalen zijn we op verschillende manieren geld aan het werven. Zo is de collecte dit jaar vervangen door de digitale doneeractie, hier te vinden. We komen dus niet meer bij uw huis aanbellen maar hopen wel dat u ons blijft steunen via de digitale weg. Alle bijdragen zijn meer dan welkom. Samen maken we het mogelijk om dit feest voor de kinderen van IJburg te behouden!

Onder de mensen die digitaal doneren verloten we een fantastische prijs, namelijk meevaren op een volgboot in de haven van IJburg. De winnaar zal bekend gemaakt worden op onze facebookpagina.

Illustration
 
Deel dit: