Bericht

Update jongerenvoorziening en uitnodiging voor de start!

Geplaatst op 28 februari 2014, 14:09 uur

Het is zover!

De bouw van de jongerenvoorziening is begonnen! Eerst is er een ondergrond van betonplaten gelegd, vervolgens zijn de portocabins geplaatst. Inmiddels zijn de portocabins aan elkaar geschakeld en wordt de binnenkant verder afgewerkt. 

Helaas zijn er ook wat tegenslagen: de aanleg van nutsvoorzieningen laten nog even op zich wachten. Daarnaast is de buitentemperatuur nog niet warm genoeg om de buitenkant goed te kunnen schilderen.

Maar we laten ons niet tegenhouden! De verwarming kan aan, dus er kan binnen geklust worden! De vakmannen maken de elektra in orde, de jongeren klussen aan het podium, een keuken met barretje en zorgen samen met het jongerenwerk voor de inrichting.

Op 13 maart vanaf 16.00 uur vieren we de start van de jongerenvoorziening! Tijd om te zien hoe ver de afbouw is gevorderd, wie de professionals zijn die dit tot een succes willen maken en wat het activiteitenprogramma is voor de komende weken!

Hierbij nodig ik u van harte uit om op 13 maart langs te komen!

Illustration
 
Deel dit:
3 reacties

Sandra Hueber

vr 28 februari 2014 16:20
Vanaf welke leeftijd is de jongerenvoorziening?

Michel Vogler

za 1 maart 2014 23:29
Sandra, gek ja, dat wordt nergens genoemd. Meer info vind je op: www.oost.amsterdam.nl/wonen/overzicht-projecten/ijburg/haveneiland-oost/kopie-basissubhome, maar ook daar zie ik het zo snel niet staan. Maar je kan altijd even contact openemen met Dorien. Of naar de opening komen.

Sandra Hueber

zo 2 maart 2014 09:35
Dank Michel voor de info. Het is vanaf 15-16 jaar.