Bericht

Reuring-markt verhuist eind 2016

Geplaatst op 23 september 2016, 10:15 uur

Lieve vrienden van REURING,

wellicht hebben jullie al gehoord in de IJburgse wandelgangen dat de markt waarschijnlijk gaat verhuizen naar het Joris Ivensplein (achterkant winkelcentrum). De winkeliersvereniging en de marktorganisator hebben goede gesprekken gevoerd en we willen onze krachten bundelen.

We denken dat het de markt ten goede komt wanneer we wat dichter bij elkaar bij elkaar komen te staan. Natuurlijk is de haven een fantastisch mooie plek met enthousiaste ondernemers maar het is ook best een lastige plek om voldoende bezoekers te trekken. Het Joris Ivensplein biedt de mogelijkheid om al je boodschappen op een plek te halen. Daarmee verwachten we meer bezoek naar de markt te trekken.

En natuurlijk is het ook een vreemd gevoel want we zijn ons hartje echt verloren aan die mooie haven. Maar het Joris Ivensplein biedt zoveel mooie kansen dat we die niet willen laten liggen.

De verhuizing is eind 2016 verwacht. De stukken liggen vanaf morgen, voor 6 weken ter inzage bij Stadsdeel Oost. Daarna wordt er definitief besloten door Gemeente Amsterdam.

Maar mochten we verhuizen, we hopen dat u net zo dol blijft op ons, als wij op u! Met vriendelijke reuring, Antoinette Poortvliet (marktorganisator)

ps. Wilt u meer weten over deze verhuizing kom dan woe 5 oktober naar de info avond op het IJburg College. Inloop tussen 20 en 21.30 uur.

Illustration
 
Deel dit: