Bericht

Het schooljaar van Jeugdtheaterschool TIJ

Geplaatst op 7 juli 2016, 10:40 uur

We blikken terug op een geweldige afsluiting van het schooljaar. Alle musical- en theaterklassen hebben het erg goed gedaan. Het was ons eerste jaar in de OBA, in totaal hebben 680 mensen de voorstellingen bezocht, een daverend succes! Op onze Facebookpagina en Instagram  kun je de foto's en video-compilaties bekijken en publiceren wij geregeld nieuw materiaal. 

Begin van de zomervakantie(18 t/m 22 juli) gaan we theater maken op het strand van Blijburg! Een spannende en vooral ruige locatie met zand, water, zon, zee en wind. Hier maak je binnen een week samen met een team van theatermakers en dansers een voorstelling waar iedereen naar mag komen kijken! Ben jij tussen de 6 en 16 jaar en wil jij met een leuke groep een spetterende presentatie maken en ook nog eens van de zon en het strand genieten? Geef je op via onze website!

Ga je heel de zomer lekker op vakantie? Niet getreurd want in september gaan al onze lessen weer van start! Van productieklas tot TM-Combiclub, van kleutertheater tot musicalklas. Doe jij ook weer mee? Vergeet je niet op tijd opnieuw in te schrijven. Dit kun je doen door hier te klikken. Wil je meer weten over ons aanbod voor volgend jaar? Op www.jeugdtheaterschooltij.nl kun je alles nalezen, heb je toch nog vragen? Mail ons!

Deel dit: