Bericht

CoCasa Winterfair @ Blijburg!

Geplaatst op 22 november 2013, 15:29 uur

CoCasa viert de seizoenen, op 20, 21 en 22 december organiseren wij in Amsterdam onze allereerste Winterfair. Met een duurzame lifestyle-markt, happy-wensmomenten, recycle-jam, midwinterlunch en -diners met rituelen, soepel-het-seizoen-in-yoga, theater voor kids, verwelkom het zonlicht, salsa-avond, live muziek en meer! Kom doen, maken, proeven, kopen en beleven op de CoCasa Winterfair @ Blijburg!

De duurzame lifestyle-markt is op zaterdag en zondag van 10-18 uur. De midwinterdiners zijn op zaterdagavond en vrijdagavond voorafgaand aan de fair. De muzikale / verhalende wensmomenten met stadsvereller Karel Baracs op zaterdag en zondag om 12 uur. Kijk voor meer informatie en updates in het programma op www.cocasa.com en volg onze facebook-pagina.

De fair is vrij toegankelijk, maar een vrijwillige bijdrage en / of aankoop van de CoCasa-producten stellen wij zeer op prijs. Bestel wenskaarten voor de wensmomenten en reserveer je lunch of diner via info@cocasa.com.

Ook bieden wij ik-hout-van-jou-houtblokken die je kunt aanpassen naar je eigen persoonlijke tekst. Wil je hier 1 van bestellen, geef ons vast je eigen tekst door, dan leggen wij een blok voor je klaar!

Graag tot ziens op de Winterfair!

Illustration
 
Deel dit: