Organisatie

The Natural Hair Doctor

Onderneming

The Natural Hair Doctor is een vegan hairsalon die zich richt op de natuurlijke verzorging van alle haartypen, maar veelal natural hair en locs, en het herstellen van aandoeningen van haar en hoofdhuid. Denk hierbij aan gespleten haarpunten, schilfers, haaruitval, droog haar, eczeem etc. Wij zijn een voorstander van een natuurlijke haarstijl en om dit principe te versterken wordt uitsluitend gebruik gemaakt van producten die vrij zijn van chemicaliën en dierproefvrij zijn. Hiermee willen wij een voortrekker zijn in de natural hair movement voor elk haartype.


Oprichter en eigenaar Jahél Tam is gestart als The Natural Hair Doctor, nadat zij het familiebedrijf Levi's Dreads van haar moeder Levi heeft overgenomen. Met een door Levi bedachte unieke methode om locs te verzorgen en een solide reputatie is inmiddels wereldwijd een klantenbestand opgebouwd, waaronder een tal van artiesten, atleten, acteurs, kunstenaars en andere prominente figuren van Nederlandse bodem. Jonna Fraser, Tasha's World, Jay Way, Edgar Davids, Kalibwoy, Joy Wielkens, Jeangu Macrooy, Iris Kensmil, Sevn Alias en Serginho Green zijn slechts enkele namen uit dit bestand. 



The Natural Hair Doctor is inmiddels een gevestigde naam op het gebied van een gezonde verzorging van natural hair en is continu bezig om zich te blijven onderscheiden van anderen in het vakgebied. 

Deel dit: