Organisatie

HealthyLijf

Onderneming

HealthyLijf is een praktijk voor gewichtsbeheersing en NEI therapie met op maat gemaakte programma's.


Als BGN-gewichtsconsulent en NEI therapeut bied ik een holistische aanpak tav het verbeteren van je gezondheid op alle vlakken. Bij mij vind je:
• Begeleiding bij het bereiken en behouden van je streefgewicht
• Hormonaal en emotioneel in balans komen
• Opsporen en elimineren van vitaminetekorten, intoleranties en allergieen
• Opheffen van emotionele blokkades waardoor je zelfhelend vermogen weer aangezet wordt en je bevrijd raakt van fysieke of emotionele klachten
• Verbeteren van je algehele gezondheid


► VOOR WIE?
=> Vooral de 40+ vrouw die in eerdere afvalpogingen is vastgelopen of is teruggevallen in oud gedrag of het idee heeft dat hormonale veranderingen bijdragen aan ongewenste kilo’s moet mij absoluut bellen! Door aanpassing in voeding en leefstijl te combineren met NEI therapie help ik je voortaan je sabotage systemen de baas te zijn zodat jij kunt rekenen op een duurzaam resultaat. 
=> Ook welkom is iedereen met fysieke of emotionele klachten, zoals: pijnklachten, chronische aandoeningen, exceem, allergie, slecht slapen, faalangst, onzekerheid, verslaving, oververmoeidheid…. En nog zoveel meer. Bel of app mij gerust als je hier vragen over hebt.


► WAT IS DAT DAN, NEI?
NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Het is een methode waarmee je snel tot de oorzaak van een breed scala aan fysieke en emotionele klachten kunt komen. Onverwerkte emoties zijn opgeslagen in het geheugen van jouw cellen en vormen daar de blokkade die jouw klacht veroorzaakt. Deze blokkade heffen we op of “ integreren” we in een of slechts enkele NEI sessies. Geen eindeloze sessies met praten of herbeleven van (vaak onbekende) oude pijn, maar eerder een quick reset. Enige vereiste is een open mind! En natuurlijk een innige wens om van je klacht af te komen.


CONTACT mij gerust
✆ +31 (0)6-18 48 31 93
 ✉ info@healthylijf.nl

Deel dit: