Floor Michels

Bewoner, Ondernemer
Mijn expertise

Naast jurist arbeidsrecht, sta ik ook regelmatig met de kwast in mijn hand en geef ik klanten advies over de inrichting en indeling van hun woning of appartement. Daar ligt mijn passie en ik word weer heel blij van blije klanten. 

Mijn mogelijkheden

Ben je op zoek naar een goeide en betaaldbare binnen en/of buitenschilder, neem dan contact met me op. Ik bespreek de klus uitvoerig met je, maak gebruik van kwaliteitsverf en samen met jou kiezen we de kleur(en) uit. Een strak geschilderd huis in de kleur die passend is, bepaald voor een groot deel de atmosfeer in jou huis. Voeg je daar passende meubels bij en/of ga je de ruimte anders en/of beter indelen, dan zal je huis als een warme jas aanvoelen.  

Relevante ervaring

Ik heb diverse woningen (veelal bepaalde ruimtes en/of verdiepingen) naar grote tevredenheid van opdrachtgevers geschilderd, van trappen tot deuren, van wanden tot vloeren en plafonds. Alles is mogelijk! Is de klus groot of zit er haast bij, ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Diverse samenwerkingsverbanden brengen met zich mee dat geen klus onmogelijk is.  Verder kan ik aan de hand van jouw wensen een mooie plattegrond van 1 of meerdere ruimtes maken met daarbij een passend materiaal- en kleurenoverzicht met de daarbij komende kosten van zowel materiaal als arbeid.  Binnen mijn netwerk beschik ik over een zeer ervaren meubelmaker die de mooite meubels voor u kan maken, exact op maat.