Nathalie de Vries

Bewoner, Ondernemer, Professional
Wie is Nathalie?

Sind 2006 woon ik op ijburg met mijn man, inmiddels 3 zonen en onze hond. Vanuit een bovenwoning in de Watergraafsmeer naar een heerlijke ééngezinswoning op het grote Rieteiland. Alle mannen zijn gepassioneerde voetballers. Mijn man en 2 jongsten spelen met veel plezier bij AFC Ijburg. Sinds 2019 werk ik vanuit mijn praktijk aan huis en leer ik IJburg overdag en doordeweeks nog beter kennen.

Mijn werk en hobbies

Na een professionele carriere in marketing communicatie en het coachen van (creatieve) teams pas ik mijn vaardigheden en kennis nu toe in 1:1 coaching. Clienten komen in mijn praktijk met stress en burn-out klachten, vragen rondom carrière, relaties met anderen en zingeving. In mijn coaching maak ik gebruik van 20+ jaar ervaring als professional, 10+ jaar ervaring als Reiki Practitioner, een post HBO opleiding coaching & counseling, mijn levenservaring en de kracht van de natuur.


Menselijk gedrag & verandering is mijn grote passie. Daarnaast heb ik oneindig respect voor de natuur. Ik laat me graag door haar inspireren en ondersteunen. Door veel in de natuur te zijn en haar in huis te halen in de vorm van planten, verse bloemen en essentiële oliën.


Mijn motto is: "Verander de wereld, begin bij jezelf". Wanneer je innerlijke vrede kunt ervaren - ondanks de omstandigheden - dan kun je doen waarvoor je hier bent vanuit de beste versie van jezelf. Die beste versie en innerlijke vrede zijn er al maar zitten vaak verborgen onder allerlei niet helpende overtuigingen en conditioneringen. Ik help je met liefde die lagen af te pellen en de beste versie van jezelf te ontdekken en tevoorschijn laten komen.

Mijn omgeving

Ik waardeer mijn buren enorm. We zijn er voor elkaar wanneer het nodig is (praktisch en anders) en respecteren elkaars levenswijze en keuzes. Jij bent jij, ik ben ik. Ik zou nog wel wat meer in contact willen komen met andere Ijburgers.

Mijn droom

Een beeld van ruimte, rust, water, wind. Een gevoel van vrijheid door een permanent vakantiegevoel. Dat klopt helemaal. Ook al vind ik dat in de winter iets lastiger op te roepen. Ik heb dat inmiddels leren waarderen. Mijn zorgen liggen rondom toenemend zwerfvuil en de grote hoeveelheid jongeren die nu geen plek hebben om samen te komen.

Mijn expertise

Programma en projectmanagement, marketing communicatie, coaching en bemiddeling skills.

Mijn mogelijkheden

Ik kan fungeren als project manager, bijdragen als teamlid marketing communicatie, een bijdrage leveren aan een projectplan, of mijn bemiddeling en coaching skills inzetten in projecten waar het moeizamer loopt.

Relevante ervaring

Programma en project managment, marketing communicatie, coaching.

Welke duurzame maatregelen heb je al genomen?
Weinig tot geen vlees, groene achtertuin, elektrische auto, fietsen ipv auto of OV.
Mijn duurzame dromen
Zonnepanelen, groen dak
Organisaties van Nathalie