Julia Lomoro

Bewoner, Ondernemer, Professional
Mijn expertise
Ayelen Special Yoga biedt een therapeutische vorm van yoga geschikt voor baby's, kinderen en volwassenen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking of met een ontwikkelingsachterstand.

De lessen zijn aangepast aan de persoonlijke behoeften en mogelijkheden van de persoon en worden gegeven op een specifieke en doelgerichte wijze. Meestal één-op-één.

Ayelens Special Yoga heeft een bijzonder effect op het algehele functioneren van lichaam en geest en heeft positieve invloed op lichamelijke functies zoals darmwerking, bloeddruk, longcapaciteit, slaap, krampen en pijn.

Kinderen en volwassenen met een indicatie kunnen de kosten van de lessen vergoed krijgen.
Mijn mogelijkheden
Yoga voor:
autisme, down syndroom, adhd, beperkte mobiliteit, lichamelijke beperking, verstandelijke beperking, meervoudige beperking, cerebrale parese.
Relevante ervaring
Mijn naam is Julia Lomoro, oprichter van Ayelen Special Yoga. Naast mijn meer dan 14 jaar yogatraining, ben ik ook gediplomeerd persoonlijke begeleidster bijzondere doelgroepen met meer dan 8 jaar werkervaring met kinderen en volwassenen met speciale behoeften.
Sinds 2014 ben ik gecertificeerd yoga-therapeut volwassene met speciale behoeften en sinds 2015 gecertificeerd Yoga for the Special Child trainer.