Machteld Wentzel

Bewoner
Wie is Machteld?

Zo'n 10 jaar woon ik op IJburg-Zuid met man Marc ( saxofonist en artistiek directeur Muziekpakhuis) en zonen Rijmer( 21 jaar) en Olivier ( 18 jaar). Zij zijn allebei fervente skateboarders en ze zitten in de stad op school en de universiteit.


 

Mijn werk en hobbies

Werkzaam in trainingen en coaching met mijn eigen bedrijf Lauftraining en coaching. Ik train in communicatie, persoonlijke effectiviteit, leidinggeven, cultureel bewustzijn. Ik heb daarnaast een coachings praktijk op IJburg op uiteenlopende vlakken, daar zie ik mensen 1 op 1. Dat doe ik met Life changing events, thema's: omgaan met stress en angsten, vragen over loopbaankeuzes, over relaties en andere levensvragen over jouzelf. www.lifechanging.nu


Daarbij ben ik al jaren koorleider van Vinex Vibes op Ijburg. Een zeer gezellig dameskoor.

Mijn omgeving

Ik kijk ernaar uit om op Centrumeiland te gaan wonen, het duurt nog even, maar we wonen nu om de hoek en kunnen zien hoe er vol op gebouwd wordt. We gaan met 3 huishoudens Samen in't klein, bouwen in blok 13.

Mijn droom

Mijn beeld klopte helemaal: als iemand op Ijburg een initiatief heeft, dan kan het hier een eind komen! Ik doe verslaggeving voor IJburgTV, ook zo iets wat je hier gewoon kan doen.

Mijn expertise

Ik heb ervoor gezorgd dat het skatepark op IJburg er is gekomen.
Werk als vrijwilliger bij IjburgTV, verslaggeving.
Ben life coach en trainer in communicatie, persoonlijke effectiviteit, leidinggeven.

Mijn mogelijkheden

Mensen bij staan en stimuleren.


Creatief denken en mogelijkheden zien.

Relevante ervaring

Levenservaring ;-)

Muziekinstrument 
Piano, zanger(es)
Ik ben 
professioneel
Beschikbaar 
als docent/coach