Veilingitem Sinterklaasveiling 2016

Set van drie bijzondere kinderboeken V

Beschrijving

Schilt Publishing & Gallery is een uitgeverij én een galerie op de Peter Martensstraat 121. Zaterdag 19 november is er van 14.00-19.00 uur een feestelijke opening van de nieuwe fototentoonstelling "Refelection, Pavel Bañka". Voor de sinterklaasveiling doneren ze prachtig geïllustreerde kinderboeken in een setje van drie t.w.v. € 55,-. 

 Dieren van India

In dit prachtige kinderboekje staan 34 zeefdrukken van tijgers, leeuwen, herten, zwijnen, slangen, slangen en nog veel meer dieren die in India voorkomen. Ook zitten er vier losse prints om in te lijsten. Een prachtig kinderboek voor grote dierenliefhebbers!


Zie jij die Krokohaan dan niet?

Een  modern Indiaas verhaal voor kinderen over fantasie en kunst. Siena Baba is een vrolijke eigenwijze kunstenaar. Hij maakt schilderijen die nog nooit iemand heeft gezien. De mensen vinden zijn schilderijen een beetje gek, maar dat kan hem niks schelen. Vertaald door Imme Dros. 


Tijgertje Eigenwijs 

Schitterend geïllustreerd, geheel met de hand gemaakt kinderboek uit India. Tijgertje Eigenwijs is het bos doorgelopen en staat aan de waterkant verlangend naar de overkant te kijken. Hoewel zijn vriendjes roepen dat hij niet alleen op reis moet gaan, plonst hij toch enthousiast het water in en dan begint het avontuur waarbij hij door mannen wordt gevangen in een net en tenslotte ook weer wordt vrijgelaten Daarna rent Tijgertje Eigenwijs weer terug naar waar hij vandaan kwam. 


 


 

 

Illustration
 
Geplaatst op 10 november 2016, 23:26 uur
Deel dit:

Wil jij dit product?

Deze veiling is gesloten op 7 april 2024, 00:00 uur.
Iedereen bedankt voor het meedoen!


EERDERE BIEDINGEN (3)
Een anonieme bieder € 12,00 30 nov 23:39
Ella € 10,00 29 nov 10:05
Meel K € 5,00 29 nov 8:38