Veilingitem Sinterklaasveiling 2016

Set van drie bijzondere kinderboeken II

Beschrijving

Schilt Publishing & Gallery is een uitgeverij én een galerie. Zaterdag 19 november is er van 14.00-19.00 uur een feestelijke opening van de nieuwe fototentoonstelling "Refelection, Pavel Bañka". Voor de sinterklaasveiling doneren ze prachtig geïllustreerde kinderboeken in een setje van drie t.w.v. €65,-.


Dieren van India.

In dit prachtige kinderboekje staan 34 zeefdrukken van tijgers, leeuwen, herten, zwijnen, slangen, slangen en nog veel meer dieren die in India voorkomen. Ook zitten er vier losse prints om in te lijsten. Een prachtig kinderboek voor grote dierenliefhebbers!


Zie jij die Krokohaan dan niet?

Een  modern Indiaas verhaal voor kinderen over fantasie en kunst. Siena Baba is een vrolijke eigenwijze kunstenaar. Hij maakt schilderijen die nog nooit iemand heeft gezien. De mensen vinden zijn schilderijen een beetje gek, maar dat kan hem niks schelen. Vertaald door Imme Dros. 


Buffalo Fantje. 

Een kinderverhaal over een verdwaald olifantje dat wordt opgenomen door een kudde buffels. Wat zal hij nu worden? Een olifant of een buffel? Een mooi verhaal dat op lichte toon gaat over verlies, adoptie en integratie. Heel actueel! Vertaald door Imme Dros.

Illustration
 
Geplaatst op 10 november 2016, 23:12 uur
Deel dit:

Wil jij dit product?

Deze veiling is gesloten op 7 april 2024, 00:00 uur.
Iedereen bedankt voor het meedoen!


EERDERE BIEDINGEN (2)
E. Bink € 10,00 30 nov 19:59
Meel K € 5,00 27 nov 8:54