Succesvol afgerond
Te huur aangeboden

Broedplaats BAGGERBEEST zoekt horecapartij!

Vastgoed > Werkplek/Praktijkruimte
Illustration
Aanbieder 
Stichting Urban Resort
Beschrijving

Begin 2023 start Urban Resort in de Sluisbuurt met de bouw van een nieuwe creatieve broedplaats: Het Baggerbeest. De komende jaren wordt er in de Sluisbuurt volop gebouwd aan een stadswijk met een enorme dichtheid van 11.000 bewoners (sociale, middeldure en dure huurwoningen en koopwoningen) in torens die soms honderd meter boven de grond uit toornen. Hogeschool Inholland en het Montessori Lyceum Amsterdam zullen zich hier de komende jaren vestigen. Het Baggerbeest wordt het allereerste gebouw hier en daarmee de pionier op de zandvlakte. Het Baggerbeest wordt dé plek om het culturele ankerpunt te leggen voor een stadswijk in wording.

BAGGERBEEST
Het Baggerbeest (3.000 BVO m2) biedt vanaf 2023 met een verscheidenheid aan voorzieningen, ruimte waar iedereen zich thuis kan voelen. Er komen werkruimten voor honderd creatieve makers, een jongerencentrum, een buurtwerkplaats, educatieruimten voor onderwijsinstellingen, horeca en een multifunctionele zaal van 200 m2 voor (culturele) programmering en bijeenkomsten. Het Baggerbeest staat komende 9,5 jaar middenin de zich ontwikkelende stadswijk.

RUIMTE & TERRAS
De horecaruimte bevindt zich op een hoek en aan de voorkant van het gebouw, richting de doorlopende weg. De ruimte van 254m2 wordt casco opgeleverd, met de benodigde aansluitingen voor het realiseren van een keuken en bar, maar nog geheel naar eigen wens in te richten. Boven het horeca gedeelte bevindt zich de multifunctionele zaal, die via een trappenhuis te bereiken is. Aan de voorzijde bevindt zich het terras, die bereikbaar is via glazen deuren vanuit het horeca gedeelte, of van buitenaf. 

FACTS
> Ruimte van 254m2, plus 200 m2 terras
> Zichtlocatie
> 9,5 jaar exploitatie
> Bruisend middelpunt van de broedplaats
> 15 minuten met OV vanaf CS
> Het hart van stadswijk in wording: Sluisbuurt
> Oplevering medio mei/juni 2023

PROFIEL
> Laagdrempelig
> Professioneel
> Creatief en/of maatschappelijk karakter
> Affiniteit met kunst, cultuur & onderwijs
> Samenwerkingspartner en verbinder in de broedplaats
> Ziet kansen in de culturele programmering
> In staat te investeren

INTERESSE
Kijk op onze website voor meer infromatie www.baggerbeest.nl
We horen graag van je! We zijn bereikbaar via 020 6937575 of mail ons via Ryan van der Knaap ryan@urbanresort.nl, dan praten we graag verder met je over de mogelijkheden.

Geplaatst op 11 januari 2023, 17:49 uur
Deel dit: