Te koop aangeboden

Nieuwe rookmelders voor uw woning

Spullen voor huis, tuin, kantoor
Beschrijving

In uw huis zijn bij de bouw rookmelders gemonteerd, dit is sinds 2003 zelfs verplicht in nieuwbouw of gerenoveerde huizen volgens het bouwbesluit.

Minder bekend is dat deze rookmelders elke 10 jaar vervangen moeten worden, na 10 jaar zijn rookmelders niet meer betrouwbaar en neemt de kans op vals alarm toe. Dat de rookmelder nog piept als u de test knop indrukt wil niet zeggen dat de rookmelder nog juist functioneert en ook alarm zal slaan bij brand.

Hoe oud zijn uw rookmelders?

Als uw rookmelders nog nooit zijn vervangen zijn deze even oud als uw huis. Ze kunnen zomaar vals alarm geven door vuil en stof dat in de afgelopen jaren in de rookmelders is komen te zitten. Stelt u zich eens voor dat dit midden in de nacht gebeurt, alle rookmelders in huis gaan dan samen in alarm. Of ze gaan helemaal niet af bij een echte brand… Zelf vervangen is ook geen optie. De rookmelders zitten aangesloten op 230 volt netspanning. Als u hier geen verstand van heeft en toch aan de rookmelders gaat rommelen kan u onder stroom komen te staan of de stroomtoevoer in uw woning ontregelen.

Wij hebben al rookmelders vervangen  bij diverse woningen en appartementen op IJburg. Wij proberen meerdere adressen op dezelfde dag te bezoeken. Hierdoor kunt u besparen op voorrijkosten.

Mocht u in de toekomst problemen krijgen met uw huidige rookmelders en u krijgt deze niet stil dan blijven deze de hele dag en nacht piepen. Dit veroorzaakt natuurlijk veel overlast voor u en uw buren. Voorkom problemen en onveilige situaties door defecte rookmelders. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact opnemen met ons en vraag naar de mogelijkheden.

Naast rookmelders kunt u bij ons ook terecht voor koolmonoxidemelders, gasmelders, brandblussers, vluchtladders en EHBO koffers.

Met vriendelijke groet,

 

Patrick Hageman

NaQuBO Comfort en Veiligheid

Illustration
Ei Electronics rookmelder aan het plafond
Geplaatst op 23 januari 2020, 01:41 uur
Deel dit: