Te koop aangeboden

WEBSHOP in KINDERKLEDING

Kleding, sieraden en schoenen > Kinderkleding
Beschrijving

Webshop met vliegende start!
Deze leuk en succesvolle webshop in kinderondergoed bestaat al 10 jaar en is nu op zoek naar een nieuwe eigenaar... 

Wil jij als ondernemer lekker vanuit huis kunnen werken? Heb je zo'n 20-30 uur per week die je kunt besteden aan jouw eigen succes! Deze website wordt verkocht inclusief alle gegevens, contracten met exclusieve merken en een volledige overdracht door de huidige eigenaar op het gebied van technisch beheer, online adverteren in Google en de samenwerking met bijv. Marktplaats en Bol.com. maar ook begeleiding bij het inkoopproces en overdracht van alle contacten. 

  • Van deze webshop word je gewoon heel erg vrolijk. Een webshop gericht op de verkoop van Kinderondergoed met een gevestigde naam en door het verleden een goede positie in Google!
  • Uitgebreid merkenaanbod met verschillende A merken (kinder)ondergoed
  • Verkoop is incl. huidige voorraad 
  • Lage bedrijfskosten

Door de marktpositie, de leveranciers en de goede positie in Google biedt de webshop goede kansen de omzetgroei in korte tijd te verhogen. Een mooie kans voor een ondernemer die met een vliegende start een eigen webshop wil!!!

Geplaatst op 25 januari 2019, 12:49 uur
Deel dit:
2 reacties

Yolanda Potman

za 2 februari 2019 11:48
Hallo Eva,

Graag zou ik een afspraak met je maken om te kijken of ik jouw geweldige mooie webshopwinkel kan overnemen.
Ik geef zelf dansles aan kinderen vanaf 1 jaar en het lijkt me een enorm leuke aanvulling op mijn passie voor kinderen. Mijn telefoonnummer is 0610851798.
Met vriendelijke groet,

Yolanda... lees meer

elisabeth teunesen

za 2 februari 2019 15:09
Beste Eva, ook ik ben geinteresseerd! (0627007690) een professional in fashionbusinesses..zie hiervoor mijn c.v. en linked in...heel veel ervaring en know how aanwezig..ok hoor het graag!