Vacature/hulpvraag

Vrijwillige Hoofdkoks voor de buurtrestaurants gevraagd!

Geplaatst op 22 september 2017, 13:57 uur

Wij zoeken mensen die het leuk vinden om eens per twee weken de spil in het web van een van onze buurtrestaurants te zijn: wij zoeken hoofdkoks! Een hoofdkok is in staat om samen met het kookteam (3-4 deelnemers) voor een groep van 20 tot 50 mensen een driegangendiner te bereiden.

In de Buurtrestaurants van de Regenboog is iedereen welkom. Buurtbewoners, Regenboogvrijwilligers en Regenboog-deelnemers zitten gezellig samen aan tafel en krijgen voor €5 een driegangendiner geserveerd. Bijna iedere avond van de week vindt er wel ergens in Amsterdam een buurtrestaurant plaats. De maaltijden worden bereidt door een kookteam gevuld met Amsterdammers met elk hun eigen verhaal.

Als chef bedenk je het menu en doe je de boodschappen. Je bent aanspreekpunt voor je team en de bezoekers. Ook handel je de financiële kant af (inkomsten en uitgaves). Je draagt zorg voor een gezellig en geslaagde avond met zowel de gasten als het kookteam. Hierbij is werken in groepsverband, leiding nemen en op een positieve constructieve manier taken delegeren aan het team belangrijk.

Organisatie
De Regenboog Groep
Ingangsdatum
Per direct
herhalend
Samen met jouw coördinator bepaal je de werktijden. Deze hangen af van in welk Buurtrestaurant/Psychiatrie café jij kookt. Reken minimaal op een dagdeel per week, soms per 2 weken voor de periode van tussen een half jaar en een jaar.
Beloning
Een leerzame en waardevolle werkplek, waarin je voor anderen een verschil maakt. Een onvergetelijke ervaring waarbij je in contact komt met mensen waar je normaal nooit mee in aanraking zou komen. Mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen via de Vrijwilligersacademie. Individuele begeleiding en ondersteuning van de coördinator en periodieke intervisie. Een vrijwilligersvergoeding en jaarlijks teamuitje.
Illustration
 
Deel dit: