Vacature/hulpvraag

Oppas gezocht in zomervakantie

Geplaatst op 24 april 2016, 10:10 uur

Samen met een andere ouder ben ik op zoek naar een oppas voor onze twee 5-jarige kleuters in de zomervakantie die in ieder geval een of twee weken beschikbaar is. Het gaat om de weken 4 en 5 in de vakantie van maandag t/m vrijdag (weken beginnend op 8 aug en 15 aug) van 8.30-17.30.

We zoeken een enthousiaste scholier/student van een jaar of 17, 18 of ouder die het leuk vindt om op te passen, die actief, ondernemend en betrouwbaar is. Iemand die het ook leuk vindt om ze af en toe bijv. mee te nemen naar het park, het strandje, de bieb, om maar wat te noemen. (In week 5 zijn waarschijnlijk ook de twee oudere zussen van 10 erbij. De meiden redden en vermaken zichzelf maar je moet wel goed overzicht kunnen houden :))

Lijkt je dit leuk en heb je oppaservaring? Stuur dan een e-mail/reactie.

 

PS Mocht je al eerder beschikbaar zijn voor af en toe oppaswerk, graag! Wie weet kan ik je nu al gebruiken.

Deel dit:
1 reactie

Polin Gharib

di 7 juni 2016 11:43
Dag Matthea, Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Polin en ik zit nu in 5HAVO. Ik ben 17 jaar oud en ik woon op IJburg- Steigereiland. Via Yasmine heb ik begrepen dat je een oppas zoekt in de zomer voor 10 dagen. Ik ben dan niet op vakantie en ben dus beschikbaar als oppas. Het lijkt mij hartstik... lees meer