Vacature/hulpvraag

TRIPLE i zoekt twee Commercieel medewerkers binnendienst

Geplaatst op 10 februari 2016, 10:05 uur

TRIPLE i zoekt een gedreven commercieel medewerker voor haar multimediale uitgeefcluster. Affiniteit met de financieel-economisch wereld is een pré.

Bedrijf TRIPLE i heeft zich in meer dan twintig jaar tijd van een redactie- en researchbureau ontwikkeld tot een volwaardig multimediabedrijf. Het succes van onze producten is een combinatie van onafhankelijke redactie en research en een innovatieve kijk op de markt. De tijdschriften (Cash, The Asset, InFinance), nieuwsbrieven, websites en events genieten vertrouwen in de markt.

Functie Wij zoeken een verkooptalent met handelsinstinct, inlevingsvermogen en de capaciteit om klanten enthousiast te maken. Binnen de branche is het belangrijk om op verschillende niveaus met klanten te kunnen communiceren.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het initiëren van nieuwe klantcontacten. Maar het te woord staan en onderhouden van bestaande klanten, het opvolgen van leads en het versturen en beantwoorden van verkoop gerelateerde e-mails behoren zeker tot deze functie.

Functie-eisen We zouden graag zien dat u aan onderstaande kunt voldoen:
• ervaring met telefonische en directe verkoop
• goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
• kennis van Microsoft Office (Word, Excel)
• woonachtig in de directe omgeving van Amsterdam
• in bezit van een rijbewijs B.

Profiel U beschikt over MBO+ werk- en denkniveau en u heeft aantoonbare ervaring in de B2B-verkoop. Daarnaast bent u resultaat- en klantgericht, communicatief en pro-actief.

Aanbod Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie binnen een sterk innoverende organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer. Geboden wordt een fulltime baan (40 uur per week) binnen een financieel georiënteerd uitgeversbedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact-informatie Stuur een e-mail met daarin uw sollicitatie met beknopte CV naar:
Lisa Ettema
T:  +31  (085) – 27 34 880
E: l.ettema@3xi.nl
www.3xi.nl

Ingangsdatum
z.s.m.
herhalend
40 uur per week
Deel dit:
Vraag gesteld door